Ekonomi

Ziraat Bankası duyurdu: Günde 53 TL ödeme yapan araba satın alabilir!

Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden taşıt kredisini duyurdu. Banka yaptığı yazılı açıklama ile uygun finansmanlı kredi vereceğini bildirdi. 0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için verilen taşıt kredisinde 50 bin TL çeken bir vatandaşın günlük 53,32 TL geri ödeme yapması gerekiyor.

Yükselen araba fiyatları nedeniyle birçok vatandaş taşıt kredilerini araştırıyor. Ziraat Bankası 0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için uygun finansmanlı kredi verdiğini duyurdu. Banka taşıt kredisi için faiz oranını %1,59 olarak güncelledi. Bankadan 50 bin TL çeken bir vatandaşın aylık 1.599, 73 TL geri ödeme yapması gerekiyor. Bu ödemeyi 30 güne böldüğümüzde ise günlük ödeme miktarı 53,32 TL olarak hesaplanıyor.

Kredi özellikleri

0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.

48 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

Nereye ve nasıl başvurulur?

Ziraat Bankası’ndan 0 veya ikinci el taşıt kredisi çekmek isteyen vatandaşlar, kendilerine en yakın banka şubesine başvurabilirler.

Taşıt Kredisi için gerekli belgeler

Taşıt Kredisi
Başvuru Formu,
Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
Çalışma durumunuza göre gelir belgesi,
Serbest Meslek Mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi,
Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi,
Şubece istenebilecek diğer belgeler