Editörün SeçtikleriEkonomi

Ziraat Bankası duyurdu! Tüm müşterilere 850 TL hediye edilecek

Bankkart’a özel Digiturk Sporun Yıldızı Paketini alan yeni üyeliklerde aylık ücret 329 TL yerine 279 TL. Üstelik 850 TL Bankkart Lira Hediye edileceği belirtilerek Kampanya 5 Ağustos – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında yeni Digiturk üyeliklerinde geçerli olduğu ifade edildi. Ayrıca Digiturk Sporun Yıldızı Paketi aylık 279 TL olup, kampanya kapsamında yeni üyelik başvuruları sadece beIN CONNECT Başvurusu Hemen Başvuru Yapın (bein-connect.com.tr) adresinden veya 0212 4737373 telefon numarası üzerinden yapılacağı vurgulandı.

TAMAMEN ÜCRETESİZ

Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Digiturk Sporun Yıldızı Paketini alan yeni üyelere 850 TL Bankkart Lira verileceği belirtilerek kampanyanın kapsamındaki Bankkart Müşterileri kutulu üyeliğe veya beIN Connect üyeliğine sahip olabilecekleri ve iç kurulum ve aktivasyon ücretsiz olduğu paylaşıldı.

Konu ile ilgili olarak belirtilen adresler dışındaki kanallardan yapılacak başvurular kampanya kapsamına dahil olmadığı ifade edilerek paketin toplam ücreti 3.348 TL olup Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile 12 aya kadar taksitlendirilebildiği vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Başvuru esnasında Ziraat Bankası Bankkart Digitürk Kampanyasından faydalanmak istenildiği belirtilmelidir.
Kampanya, Digiturk Sporun Yıldızı alımında geçerlidir.

Kampanya kapsamında belirtilen paketler dışında üyeliğinize paket eklemeniz durumunda eklenen paketler ayrıca faturalandırılır.

Kazanılan Bankkart Liralar 1 Kasım 2024 tarihinde yüklenecek ve tüm Bankkart Üye İşyerlerinde kullanılabilecektir.

Bankkart Genç kartınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında da kullanılabilir.

Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda kazanılan Bankkart Lira geri alınacaktır.

Bankkart Kumbarada yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya kredi kartı bazında değil müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir ve en fazla 850 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kampanyadan bireysel ve kurumsal Bankkart sahibi müşteriler yararlanabilir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar Asıl kart müşteri harcamasına dahil edilecektir. Ücretsiz kartlar kampanyadan yararlanamaz.

Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Bankkart Üye İşyerine ait kampanyaya tanımlı POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir.