Ziraat Bankası emekliler için duyurdu: Konut ve nakit ihtiyaçları destek veriliyor!

Kredi araştırmaları yapan emekliler için Ziraat Bankası güzel haberi verdi. Kamu Bankası resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile emeklilere konut ve nakit ihtiyaçları için kredi desteği verdiğini bildirdi. İşte bankadan yapılan o açıklama…

Ziraat Bankası kredi araştırmları yapan emekliler için duyuruda bulundu. Bankadan yapılan açıklamada, “Maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan emeklilerimiz Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılıyor, Dijital Kredi ürünü ile şubeye gitmeden kredi kullanabiliyor.” İfadeleri kullanıldı.

Kredi detayları:

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL’dir.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az iki tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.
Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Kampanyadan maaşını Bankamız aracılığı ile alan emeklilerimiz faydalanabilecektir.

Exit mobile version