Ziraat Bankası, Gözünü Bu Kez Tam Karartı! 2022 Yılında İnşa Edilen İşyerini Bedavaya Yakın Bir Fiyattan Satışa Koydu! Acele Etmek Şart…

Geçtiğimiz günlerde temmuz ayında satışa çıkaracağı icralık ilanlar listesini güncellemiş olan Ziraat Bankası, o listeye bu hafta da yeni ilanlar eklemeye devam ediyor. İlanlardan birini İzmir’den listeye ekleyen Ziraat Bankası, İzmir ilinin Beydağ ilçesinden piyasa fiyatının çok altında bir rakamla işyeri satışı gerçekleştireceğini ilan etmiş bulunuyor.

2022 Yılı Yapımı İşyeri Satışta

İzmir ilinde gerçekleştireceği gayrimenkul satışları arasına geçtiğimiz gün yeni bir ilan daha eklemiş olan Ziraat Bankası, İzmir ilinin Beydağ ilçesinde işyeri satışı gerçekleştireceğini duyurmuş bulunuyor. 2022 yılında yapılmış olan bu işyeri Beydağ ilçesinin Atatürk mahallesinde yer alıyor. İşyerinin sunduğu kullanım alanı ise, Ziraat Bankası tarafından 433 metrekare olarak duyurulmuş bulunuyor.

Fiyat Detayları Ziraat Bankası’ndan Geldi

Genellikle e-İhale satışa çıkardığı ilanlarda gayrimenkulün özelliklerinin yanı sıra fiyata ilişkin de bilgilendirme sağlayan Ziraat Bankası, 433 metrekarelik bu işyeri için ihale başlangıç bedelinden katılım bedeline kadar her bir detayı duyurmuş bulunuyor. Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen duyuruya göre, bu işyerinin ihale başlangıç bedeli 1 milyon 100 bin TL’de tutulurken; bu ihaleye katılım için banka tarafından 66 bin TL isteniyor. Ziraat Bankası’nın İzmir ilindeki bu işyeri için teklif vermek isteyen vatandaşların artışları ise, 10’ar bin TL olacak şekilde gerçekleştirmesi gerekiyor.

İhale Belli Bir Süre İçin Geçerli Oluyor

Yeni bir yapı ile İzmir iline yatırım yapmak isteyen vatandaşların karşısına çıkan Ziraat Bankası, ihaleleri belirli bir süre içerisinde gerçekleştiriyor. Gerçekleştirdiği ihaleler kapsamında vatandaşlardan sadece ihale süreci boyunca teklif alan Ziraat Bankası, ihalenin bitiminde en yüksek teklifi veren vatandaşa satışı gerçekleştiriyor. Bu nedenle Ziraat Bankası’ndan piyasa değerinin altında gayrimenkul alabilmek için ihale bitmeden teklif vermek gerekiyor.

Exit mobile version