Ekonomi

Ziraat Bankası herkes için duyurdu: ATM kullananlar dikkat!

Ziraat Bankası tüm müşterileri için bilgilendirmede bulundu. Resmi internet sayfası üzerinden açıklamada bulunan kamu bankası, 2021 yılı ATM işlemlerinde ücretleri güncelledi. Banka ayrıca ATM kullananların en çok merak ettiği soruları yanıtladı.

Milyonlarca kişi artık bankacılık işlemleri yapıyor. Ziraat Bankası müşterisi olanlar için ise ATM kullanımına ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.

Ziraat Bankası bankakart ile hangi işlemler yapılabilir?

Para Transferleri
Para Yatırma
Ödeme İşlemleri
Yatırım İşlemleri
Başvuru İşlemleri
Sim Kart Bloke Kaldırma
Çipli Kart İşlemleri
Bankkart İşlemleri

2021 yılı ATM ücretleri nedir?

Ziraat Bankası ATM’lerini kullananlar için 2021 güncellemesi yapıldı. Kamu banka ATM’sinden bakiye sorma ve para çekme işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebiliyor. Öte yandan Ziraat Bankası ATM’lerinden limit üstü par çekme işlemi asgari tutar 5.70, asgari oran 1.70 olarak uygulanıyor. Diğer banka ATM’lerinden bakiye sorma asgari tutar 0.27, kredi kartı borç ödeme asgari oran 1.15, kredi kartı borç sorgulama asgari tutar 0.27 olarak uygulanıyor. Para çekme ise asgari oran 1.15, para çekme (Tek ATM TL) asgari oran 1.15 olarak verildi.

Hangi ATM’lerden para yatırabilirim?

Ziraat Bankası ATM’lerinde para yatırma haznesinin önünde para yatırılabileceği ibaresinin yer aldığı etiket bulunmaktadır. Para yatırma etiketi görülen tüm ATM’lerden kartlı/kartsız para yatırma işlemi yapılabilir.

ATM’de işlemim yarıda kaldı. Nereye başvurmalıyım?

ATM eğer şube önündeyse ATM’nin bulunduğu şubeye başvurmanız gerekmektedir. Eğer ATM şube dışında ise Müşteri İletişim Merkelerini 444 00 00 – 0850 220 00 00 aramanız gerekmektedir.

ATM’lerden günlük en fazla ne kadar nakit çekebilirim?

Ziraat Bankası ATM’den günlük para çekme limiti 5.000 TL’dir.