Ziraat Bankası İcradan Satışta Olan İlanlarını Az Önce Güncelledi; 66 Bin TL’si Olan Bu Fırsatı Kaçırmasın!

İcralık satışa çıkarılan ilanların günden güne arttığı e-İhale sitelerine özellikle Ziraat Bankası, hemen hemen her gün Türkiye’nin dört bir yanından konut ve işyeri satışları ilanı ekliyor. Bugün itibariyle e-İhale satışlarına ilişkin bir güncelleme daha gerçekleştirmiş olan Ziraat Bankası, ilanları arasında İzmir’den yeni yapılmış bir iş ilanı eklemiş bulunuyor. 2022 yapımlı işyerini satışa koymuş olan Ziraat Bankası, e-İhaleyi başlattığını da duyuruyor.

Ziraat Bankası İzmir’de İşyeri Satıyor

İzmir ilinin Beydağ ilçesinden yeni bir işyeri satışa çıkarmış olan Ziraat Bankası, ilçenin Atatürk mahallesinde yer alan 2022 yapımı işyerinin 2 odalı ve 433 metrekare büyüklüğünde olduğunu ilan etmiş bulunuyor. Bu ilanı için ihale başlangıç bedelini de ilanı içerisinde kamuoyuna duyurmuş olan Ziraat Bankası, e-İhale sürecini başlattığı bu ilan için ihale başlangıç bedeli olarak 1 milyon 100 bin TL’lik bir ilk teklif istiyor.

E-İhalede Artışlar 10 Bin TL Olarak Gerçekleştirilebiliyor

Gayrimenkulleri için gerçekleştirdiği e-İhalelerin belli bir oranda artış ile teklif verilmesine izin veren Ziraat Bankası, İzmir ilinin Beydağ ilçesinde yer alan bu işyeri için artışların en az 10 bin TL olmasına izin veriyor. Dolayısıyla teklif verecek olan vatandaşların ilana teklif verilmesi halinde 1 milyon 110 bin TL teklif vermesi gerekiyor.

İhale Katılım Bedeli Bütçeyi Zorlamıyor

Ziraat Bankası da e-İhalelerinde diğer bankalar gibi teklif verecek olan vatandaşlardan ihale katılım bedeli istiyor. İhale katılım bedelini teminat olarak kullanan Ziraat Bankası hem konutlarında hem de işyeri gibi diğer gayrimenkullerinde ihale başlangıç bedelinin yüzde 6’sını teminat olarak alıyor. Ziraat Bankası’nın İzmir ilinin Beydağ ilçesinde yer alan bu işyeri için belirlediği teminat bedeli ise, 66 bin TL olarak belirlenmiş bulunuyor.

Exit mobile version