Kamu

Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Halkbank duyurdu: 2021’de maaşını çekene en az 500 TL ödeme yapılacak!

Kamu ve özel bankalar 2021 ikramiye ödemeleri hakkında açıklamalarda bulundular. Yapılan açıklamalara göre bu sene maaşını aynı bankadan çekme sözü verene en az 500 TL ödeme yapılacak. İşte Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Halkbank tarafından emekliler için yapılan promosyon açıklamaları…

2021 zamlı maaşlarını alan emekliler bu sene bankaların promosyon ödemelerinin de ne kadar olacağını merak ediyordu. Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Halkbank bu sene emeklilere yapacakları promosyon ödemeleri hakkında açıklamada bulundular. İşte bankaların emeklilere yapacağı ikramiye ödemeleri…

Bankaların promosyon açıklamaları

Ziraat Bankası promosyon ödemesi

Maaşını Ziraat’ten Alan Emeklilerin Bir Artısı Daha Var! Emekli Maaşına Promosyon Ödemesi Ziraat’te!
SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize Bankamızca;

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,
3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Halkbank promosyon ödemesi

Emekli maaşını Bankamız aracılığıyla alan veya maaşını Bankamıza transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını Bankamıza transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Bankamıza yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

Ne kadar promosyon alacağım?

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

İş Bankası promosyon ödemesi

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2020/2023 dönemi için 1.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Garanti BBVA promosyon ödemesi

Garanti BBVA ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında imzalanan protokol ile, 1-31 Ocak 2021 tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan alma taahhüdü veren emekliler, ek ürün koşulu olmadan, 1.200 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek

.
Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 800 lira, 1.500-2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 1.000 lira, 2.500 lira ve üstünde maaş alanlara ise 1.200 lira nakit promosyon ödemesi yapacak.
Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, ATM, mobil veya internet bankacılığı aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.