Editörün SeçtikleriEkonomiGenelİzmir Haberleri

Ziraat Bankası, İzmir Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan dubleks bir daireyi satışa çıkardı! 57 bin TL’yi yatıran fiyat teklifi verebilecek!

Ziraat Bankası, İzmir ilinde bulunan bir daire ve bir iş yeri için ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu ihalelere ve ihaleler kapsamında satışa sunulan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası, İzmir Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde bulunan dubleks bir daireyi satışa çıkardı! 57 bin TL'yi yatıran fiyat teklifi verebilecek!

ZİRAAT BANKASI’NDAN ALİ FUT CEBESOY MAHALLESİ’NDE SATILIK DUBLEK DAİRE!

Ziraat Bankası, İzmir ilinin en önemli ilçelerinden birisi olan Karabağlar ilçesinde bulunan bir icralık daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Banka, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan icralık daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihale aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu dairenin, 128 metrekarelik kullanım alanına sahip olan dubleks bir daire olduğu öğrenildi. İhale başlangıç bedeli 950 bin TL olarak duyurulmuş olan daire için fiyat teklifinde bulunmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Güzelyalı şubesine 57 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiği bildirildi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Ziraat Bankası’nın Intengo isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, bir iş yeri olduğu öğrenildi. Banka, kullanım alanı 433 metrekare olan iş yerinin İzmir Beydağ’da olduğunu belirtirken, söz konusu iş yeri için fiyat teklifi vermek isteyenlerin Beydağ şubesine 66 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

ZİRAAT BANKASI INTENGO İHALESİNE NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu üzerinden düzenlenmiş olduğu ihalelere katılım sağlayarak ihalelere konu olan gayrimenkuller için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle söz konusu gayrimenkuller için belirlenmiş olan teminat bedellerini ilgili Ziraat Bankası şubelerine elden yatırmaları gerekmektedir. Teminat bedellerinin yatırılmasının ardından ise banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmalı ve ardından da bankanın Intengo giriş bilgilerini göndermesi beklenmelidir.

Banka tarafından gönderilen Intengo giriş bilgileri, platforma giriş yapmak için kullanılmalıdır. Sisteme giriş yapılmasının ardından ise açılan ekranda yer alan ve teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilmektedir.