Genel

Ziraat Bankası İzmir gayrimenkul ilanları! 126 metrekare ve 135 metrekare büyüklüğünde iki daire, ihale ile satılacak!

Ziraat Bankası, İzmir ilinde uygun fiyatlı daire arayışı içerisinde olan tüketiciler ve yatırımcılar için iki adet daireyi satışa çıkardığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu diğer avantajlı hizmetler sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, yeni dönemde de devlet kurumu olmasının faydasını kullanarak yeni kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda artan nakit ihtiyaçları için birbirinden uygun kredi kampanyaları geliştiren kamu bankası, bu sefer de fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatlarına karşı tüketicinin ve yatırımcının yanında olduğunu belirtti.

Ziraat Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında olduğunu duyurduğu hizmetleri kapsamında, uygun fiyatlı gayrimenkul satışını başlattığını bildirdi. Banka, Intengo isimli yasal ihale platformu ile anlaştığını ve bu kapsamda da İzmir ilinde bulunan iki daire için uygun fiyatlı ihale başlattığını ifade etti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 126 METREKARELİK DAİRE SATIŞI!

Ziraat Bankası’nın Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk dairenin, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde olduğu öğrenildi. Banka, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan daire için başlatmış olduğu ihale kapsamında sunulabilecek minimum fiyat teklifinin 1 milyon 85 bin TL olduğunu belirtti. Dairenin büyüklüğü ise 126 metrekare olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 135 METREKARELİK DAİRE SATIŞI!

Ziraat Bankası’nın Intengo isimli platform aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihalenin de İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan bir başka daireyi işaret ettiği öğrenildi. Banka, söz konusu dairenin büyüklüğünü 135 metrekare olarak açıklarken, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 160 bin TL olarak açıkladı.