Genel

Ziraat Bankası İzmir ilinde iki mesken bir dükkan ilanı yayınladı! 115 metrekarelik daire 910 bin TL’den, 433 metrekarelik iş yeri 1 milyon TL’den satışa sunuldu!

Ziraat Bankası, İzmir’in aynı bölgesinde bulunan iki daireyi, farklı bölgesinde bulunan bir iş yerini ihale yolu ile fiyat teklifine açtığını bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN DUBLEKS DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında İzmir ilinde bir dubleks daire satışı yapılacağını bildiren kamu bankası, daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dairenin dubleks olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan dairenin kullanım alanı 128 metrekare olarak açıklandı. Banka, dubleks daire için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 950 bin TL, ihaleye katılım sağlamak için Güzelyalı şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 57 bin TL olarak belirledi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 3+1 DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında İzmir ilinde 3+1 daire satışı yapılacağını bildiren kamu bankası, daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dairenin dubleks olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan dairenin kullanım alanı 115 metrekare olarak açıklandı. Banka, 3+1 daire için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 910 bin TL, ihaleye katılım sağlamak için Güzelyalı şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 54 bin 600 TL olarak belirledi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN MİLYON TL’LİK İŞ YERİ İLANI!

Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında İzmir ilinde bir iş yeri satışı yapılacağını bildiren kamu bankası, iş yerine ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu iş yerinin İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Atatürk Mahallesi’nde bulunduğunu açıklandı. Banka, kullanım alanı 433 metrekare olan iş yeri için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 100 bin TL, ihaleye katılım sağlamak için Beydağ şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 66 bin TL olarak belirledi.