Ziraat Bankası İzmir Kiraz ve Karabağlar ilçelerinde satılık daire ilanları yayınladı: 101 metrekarelik apartman dairesi 462 bin TL’den satışa sunuldu!

Ziraat Bankası İzmir’in iki farklı bölgesinde toplamda 3 dairenin satışa çıktığını duyurdu. Kamu bankası icralık gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA 101 METREKARELİK SATILIK DAİRE!

Ziraat Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Kamu bankası söz konusu daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan icralık dairenin İzmir ilinin Kiraz ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 101 metrekare olarak ölçülmüş olan dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 462 bin 500 TL, Kiraz şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 27 bin 750 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KARABAĞLAR’DA 102 METREKARELİK SATILIK DAİRE!

Ziraat Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında da icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Kamu bankası söz konusu daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık dairenin İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Günaltay Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 102 metrekare olarak ölçülmüş olan dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 892 bin 500 TL, Kahramanlar şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 53 bin 550 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KARABAĞLAR’DA 115 METREKARELİK SATILIK DAİRE!

Ziraat Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında da icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Kamu bankası söz konusu daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan icralık dairenin İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 115 metrekare olarak ölçülmüş olan dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 910 bin TL, Güzelyalı şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 54 bin 600 TL olarak açıkladı.

Exit mobile version