Ekonomiİzmir Haberleri

Ziraat Bankası İzmir Kiraz’da daire, İzmir Beydağ’da ise dükkan satışına başladı! 101 metrekarelik daire 462 bin TL’den satışa sunuldu!

Ziraat Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalelerde İzmir ilinin Kiraz ve Beydağ ilçelerinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkarmış olduğunu duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK 2 ADET DAİRE!

Ziraat Bankası İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan iki adet apartman dairesini Intengo ihaleleri aracılığı ile satışa çıkardığını duyurdu. İhalelere konu olan iki dairenin toplam kullanım alanının da 101 metrekare olduğunu belirten banka, birinci ihale için istenen bedelin 497 bin 500 TL, ikinci ihale için istenen bedelin ise 462 bin 500 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK DÜKKAN!

Ziraat Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalede İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını duyurdu. İhale kapsamında satışa sunulan dükkanın toplam kullanım alanını 433 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 100 bin TL olarak belirledi. İhaleye katılabilmek için Beydağ şubesine yatırılması gereken teminat tutarı ise 66 bin TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN NASIL GAYRİMENKUL SATIN ALINIR?

Ziraat Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere konu olan gayrimenkullerden birine veya birkaçına sahip olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, söz konusu gayrimenkul ihalesinin bağlı bulunduğu banka şubesine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat esnasında ilgilenilen icralık gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelinin elden yatırılması ve sonrasında da banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması gerekir.

Teminat bedelinin yatırılması ve satış sözleşmesinin imzalanmasından sonra banka yetkilisi sistem üzerinden Intengo giriş şifresini başvuru sahibi ile paylaşacaktır. Söz konusu şifre ile sisteme giriş yapıldıktan sonra sistem üzerinden online olarak fiyat teklifi verilebilmektedir. İhale bitiş tarihi itibari ile en yüksek fiyat teklifini veren kişi, gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.