Genel

Ziraat Bankası, İzmir’in aynı bölgesinde bulunan iki dubleks ve bir 3+1 büyüklüğünde ki daireyi satışa çıkardı! Ziraat Bankası gayrimenkul satışı

Kamu bankalarımızdan Ziraat Bankası, İzmir’de uygun fiyatlı konut arayan tüketiciler ve yatırımcılar için ikisi dubleks, biri 3+1 büyüklüğünde olan 3 konutu satışa çıkardığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR’DE 3+1 DAİRE SATIŞI!

Ziraat Bankası, Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile 3+1 büyüklüğünde ki bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu. Uygun fiyatlardan satışa sunulan dairenin ihale aracılığı ile yeni sahibine teslim edileceğini bildiren kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dairenin büyüklüğü 117 metrekare olarak bildirildi. 3 odası bir de salonu bulunan dairenin Karabağlar ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Banka, ilgili daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 952 bin 500 TL, teminat bedelini ise 57 bin 150 TL olarak bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR’DE DUBLEKS DAİRE SATIŞI!

Ziraat Bankası İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir dubleks daireyi satışa çıkardığını duyurdu. 128 metrekare büyüklüğünde dublekse daire için düzenlenen ihalenin ayrıntıları paylaşıldı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedeli, 950 bin TL olarak belirlendi. Banka, ihaleye katılım sağlamak isteyen tüketicilerin ödemeleri gereken teminat bedelini 57 bin TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR’İN AYNI BÖLGESİNDE İKİNCİ DUBLEKS İLANI!

Ziraat Bankası, İzmir’in aynı bölgesinde bulunan bir dubleks daire için daha ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, Intengo aracılığı ile düzenlenen ihalenin ayrıntılarını paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci dubleks daire ihalesinin başlangıç bedeli, 927 bin 500 TL olarak belirlendi. 55 bin 650 TL teminat bedeli karşılığında fiyat teklifine açık olan dairenin büyüklüğü ise 117 metrekare olarak bildirildi.