EkonomiGündem

Ziraat Bankası kartı olan herkes için geçerli olacak: 29 Şubat saat 23.59’da son bulacak!

Ziraat Bankası kart sahibi olan herkes için geçerli bir açıklama yapıldı. Bankkart ile ilgili düzenlenen kampanyalar dikkat çekerken, yeni kampanya duyurusu geldi. Banka, müşterilerine sunduğu kampanyaya açıkladı. Buna göre, katılım sağlayan müşteriler 300 TL indirim kazanacak.

300 TL İNDİRİM İMKANI

Ziraat Bankası Bankkart kampanyaları ilgi görüyor. Bankadan yapılan yeni kampanya duyurusuna göre, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile obilet mobil uygulaması üzerinden yapılacak uçak bileti alımlarında geçerli 50 TL, 2 gün ve üzeri araç kiralamalarında geçerli 300 TL ve 1.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli 300 TL indirim kazanılacak.

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASINDA ŞÖYLE DENİLDİ;

Kampanya kapsamında Ziraat Bankkart müşterileri, obilet mobil uygulaması üzerinden üye olarak yapacakları uçak bileti alımlarında 50 TL, 2 gün ve üzeri araç kiralamalarında ve 1.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında 300 TL indirim kazanacaktır.

Kampanya 1-29 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Uçak biletimi indirimden faydalanmak için ödeme ekranında bulunan “Kupon Kodu” alanına ZİRAAT50 kodu girilmelidir.

Araç kiralama ve otel rezervasyonları indirimden faydalanmak için ödeme ekranında bulunan “Kupon Kodu” alanına ZİRAAT300 kodu girilmelidir.

Bir müşteri toplamda en fazla 10 defa kampanyadan yaralanabilir.

Kampanyadan yararlanmak için kullanıcılar, obilet mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturmalı ve yeni üyelikleri ile obilet mobil uygulamasında hesaplarına giriş yapmalıdır. Üyeliği bulunan kullanıcılar ise obilet mobil uygulamasına hesaplarıyla giriş yapmalıdır. Giriş yapıldıktan sonra ödeme ekranında bulunan “Kupon Kodu” alanına ilgili indirim kodu girilmelidir.

Kod kullanılmadan yapılan işlemlerde indirimden faydalanılamayacaktır.

Kampanyaya Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business kartları ile yapılan işlemler dahildir.

İndirim kodları, Obilet mobil uygulaması üzerinden 1-29 Şubat 2024 tarihleri arasında kullanılmalıdır. Bu tarihlerden sonra indirim kodları geçerliliğini kaybedecektir. Rezervasyon tarihi bakımından ise bir sınırlama bulunmamaktadır.

Kampanya yalnızca obilet mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturularak ödeme yapılan uçak bileti alımı, 2 gün ve üzeri araç kiralamaları ve 1.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerlidir. Bu kapsamda kampanya ve indirim kodları, tesiste ödemeli olarak yapılan otel rezervasyonlarında geçerli olmayacaktır.

Satın alma ve rezervasyon işlemleri sırasında hizmet veren firmanın koşul ve kuralları da ayrıca geçerli olacaktır.

Kampanyadan sadece Ziraat Bankart müşterileri yararlanabilecektir.

Kampanya ve kod başkasına devredilemez, bölünemez, başka kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez.

Kampanya kapsamında alınan kod, paraya çevrilemez, satılamaz.

İndirim kodu kullanılarak alınan uçak bileti, araç kiralama ve otel rezervasyonu işlemleri iptal edilmemelidir veya işlemler üzerinde değişiklik yapılmamalıdır. İndirim kodu ile alınan uçak biletinin, araç kiralamasının ve otel rezervasyonunun iptal edilmesi veya değiştirilmesi halinde indirim tutarı iade edilmez. Kampanya müşteriler nezdinde herhangi bir kazanılmış hak sağlamaz.