Editörün SeçtikleriEkonomi

Ziraat Bankası kartı olanlara büyük müjde! Kartınıza 1.000 TL verilecek

Bankkart, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak özel bir kampanya sunduğu belirtilerek bu kampanya, mobilya alışverişlerinde Bankkart kullanıcılarına cazip avantajlar sağladığı ve kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmaları gerektiği ifade edildi.

1.000 TL HEDİYE EDİLECEK

Konu ile ilgili olarak Bankkart’ın bu özel kampanyasına katılmak oldukça basit olduğu ifade edilerek kampanyadan yararlanmak için Bankkart Mobil uygulamasını kullanarak veya bankkart.com.tr üzerinden kampanyaya kayıt olmanız yeterli olduğu ve kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, belirtilen dönem içinde kampanyadan faydalanabilecekleri aktarıldı.

Kampanya süresince, Bankkart ile anlaşmalı mobilya mağazalarında yapacağınız alışverişlerde çeşitli Bankkart Lira ödülleri kazanabilirsiniz. 7.500 TL ile 19.999 TL arasındaki alışverişlerde 250 TL Bankkart Lira verilecektir. Eğer alışveriş tutarınız 20.000 TL ve üzerindeyse, 1.000 TL Bankkart Lira ödülü alabilirsiniz. Bu ödüller, alışverişlerinizde ek bir tasarruf sağlamanıza yardımcı olacak.

GEÇERLİLİK SÜRESİ

Kampanya, 1 Ağustos 2024 tarihinde başlayıp 31 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edeceği ifade edilerek bu süre zarfında, kampanyaya katılarak mobilya alışverişlerinizde Bankkart Lira kazanma şansını kaçırmamanız gerektiği ve kampanyanın geçerli olduğu tarihler arasında yapacağınız her alışveriş, size ek avantajlar sağlayabilecekleri bildirldi.

Kampanya kapsamında, yalnızca Bankkart anlaşmalı mobilya mağazalarında geçerli olan bu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için, alışverişlerinizi Bankkart POS’larından gerçekleştirdiğinizden emin olun. Anlaşmalı mağazaların listesine Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

KAMPANYA AYRINTILARI

Ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak mobilya alışverişleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşterilerimiz için geçerlidir

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 1.000 TL ile sınırlıdır.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına ödül Bankkart Lira tutarı anında yansıtılacaktır.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında da kullanılabilir.

Harcama tutarı için Bankkart ‘ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.