Ziraat Bankası kendi müşterilerine 7.500 TL veriyor! Sadece 5 gün kaldı

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı ve bu kampanyanın ay sonunda sona ereceği bildirildi. Kampanya hakkında banka tarafından yapılan duyuruda Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Tatilsepeti’nden tek seferde yapacağınız; 35.000 TL – 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 2.500 TL Bankkart Lira, 50.000 TL – 99.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 5.000 TL Bankkart Lira, 100.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 7.500 TL Bankkart Lira verileceği bilirildi. Ayrıca bankadan yapılan söz konusu açıklamada kampanya Yurt içi Tesisler ve Kıbrıs satışlarında geçerli olduğu ifade edildi.

SMS İLE KATILIM VAR

Kampanya 10-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtilen duyurunun devamında kampanya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya TATİLSEPETİ yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım yapılabileceği ifade edildi. Ayrıca duyurunun devamında kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibinin kampanyaya katılması gerektiği ve kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacağı paylaşıldı.

15 AĞUSTOS’TA YÜKLENECEK

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiği ifade edilerek kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 15 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecek, 15 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabileceği ve kullanılmayan Bankkart Liralar 16 Eylül 2024 tarihinde geri alınacağı vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Bu kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilir.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamaz.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanyaya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar dahil edilecektir. Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Kampanya Varınca para uygulamasında geçerli değildir.

Kampanya tarihleri arasında ön ödemeli rezervasyonlar, ön ödeme tutarı kampanya koşullarını sağladığı taktirde kampanyaya dahildir.

Kampanya Yurt içi Tesisler ve Kıbrıs satışlarında geçerli olacaktır.

Exit mobile version