Ziraat Bankası müşterileri dikkat! Bankkarttınıza 1.000 TL yatırılacak

Bankkart kullanıcıları, Imannoor mağazalarından veya imannoor.com’dan yaptıkları alışverişlerde özel kampanyalardan faydalanma fırsatı yakaladığı belirtilerek Ziraat Bankası tarafından yeni kampanya hakkında detaylar paylaşıldı. Konu ile ilgili olarak Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliğini kullanarak, Bankkart POS cihazından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek her 2.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 250 TL, toplamda 1.000 TL Bankkart Lira kazanılabileceği ifade edildi.

1 HAZİRAN’DA BİTİYOR

Söz konusu kampanya hakkında yapılan duyuruda  15 Mayıs – 1 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerlidir ve kampanyaya katılım için Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden başvuru yapılması gerektiği ifade edilerek kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına kazandıkları Bankkart Lira tutarları anında yansıtılacağı bildirildi.

Kampanya dönemi boyunca bir müşteri en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabileceği ifade edilerek aynı gün içinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanyaya dahil edileceği kazandığınız Bankkart Liraları, hesap kesim tarihine kadar yapacağınız alışverişlerde kullanabilir veya Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde harcanabileceği ifade edildi.

HANGİ KARTLAR KATILABİLİR?

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında ek kartlar ile yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edileceği bildirilerek bankkart sahibi müşteriler, kredi kartı veya banka kartı özelliği ile bu kampanyadan faydalanabileceği kampanyaya sadece asıl kart sahibi müşteriler katılabileceği ifade edildi.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabileceği bildirilerek nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal, karta para yükleme ve Bankkart Lira kullanımı gibi işlemler kampanyaya dahil olmadığı vurgulandı.

PUANLAR GERİ ALINABİLİR

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal veya iade edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liralar geri alınacağı belirtilen duyuruda müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda, eksik tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacağı ve bu kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemeyeceği Bankkart kullanıcıları, kampanya dönemi boyunca sunduğumuz bu özel fırsattan en iyi şekilde yararlanabilir ve alışverişlerini daha kazançlı hale getirebilecekleri vurgulandı.

Exit mobile version