Ziraat Bankası müşterileri için duyurdu: Hesabınızda para yoksa bile para çekebilirsiniz!

Ziraat Bankası müşterileri için önemli bilgilendirmelerde bulunmaya devam ediyor. Banka resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile Kredili Mevduat Hesabı hakkında bilgi verdi. Bu kapsamda yapılan açıklamalarda, müşterilerin hesaplarında para olmasa dahi para çekebileceği ifade edildi.

Bankalar müşterilerinin memnuniyeti için çeşitli açıklamalarda bulunuyorlar. Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden hesap açmak isteyen vatandaşlar için Kredili Mevduat Hesabı ile ilgili bilgi verdi. Bu kapsamda yapılan açıklamada, “Kredili Mevduat Hesabı sayesinde hesabınızda para olmasa dahi para çekebilir, Bankkartınızla alışveriş yapabilir ve Otomatik Ödeme Talimatlarınızda bulunan faturalarınızı aksatmadan ödeyebilirsiniz.” İfadeleri kullanıldı.

Özellikleri

Faiz, hesabınızın eksiye düştüğü günler için ay (veya üç ay) sonunda kesilir ve hesabınıza para yatınca sıfırlanır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

Nasıl başvuru yapılır?

Kredili Mevduat hesabı açmak için şubeye giderek, web sitesi üzerinden , ATM’den, internet şubesinden ve Ziraat Mobil’den başvuruda bulunabilirsiniz.

Exit mobile version