Ziraat Bankası müşterileri müjde! Bankkartınıza 1.500 TL hediye verilecek

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Bankkart’ınız ile Gürgençler mağazalarından yapacağınız 15.000 TL ve üzeri Mac veya iPad alışverişlerinize 1.500 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi. Bankanın kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda kampanya 19 Temmuz 2024-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olduğu ifade edildi.

KATILIM DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya GURGENCLER yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım yapılabileceği belirtilen duyuruda kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmanız gerektiği vurgulandı ve Kampanya yalnızca Gürgençler fiziki mağazalarında geçerlidir. Gurgencler.com.tr adresinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil olmadığı paylaşıldı.

Söz konusu kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecek, 5 Eylül 2024 tarihine kadar yalnızca Gürgençler fiziki mağazalarında kullanılabileceği ve kullanılmayan Bankkart Liralar 6 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaği ifade edildi ve Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşterilerimizin Bankkart’ın kredi kartı/banka kartı özelliği ile yapacağı işlemler kampanya kapsamında değerlendirileceği aktarıldı.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.
Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamaz.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Exit mobile version