Ziraat Bankası müşterilerine 8.500 TL hediye ediyor! 9 gün içinde başvuran alacak

Bankkart sahiplerine özel bir kampanya ile Coral Travel’dan yapılacak alışverişlerde büyük avantajlar sunulduğu belirtilerek 21 Haziran 2024 ile 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya, müşterilere çeşitli alışveriş tutarlarına göre Bankkart Lira kazandıracağı fiade edildi.

NE KADAR KAZANILACAK?

Konu ile ilgili olarak Coral Travel’dan yapacağınız alışverişlerde, Bankkart kredi kartı veya banka kartı kullanarak önemli miktarda Bankkart Lira kazanma fırsatı bulunduğu belirtilerek kampanya kapsamında, tek seferde yapacağınız alışverişlerin tutarına göre ne kadar verileceği şöyle paylaşıldı:

25.000 TL ile 49.999 TL Arası Alışverişlerde: 2.500 TL Bankkart Lira

50.000 TL ile 99.999 TL Arası Alışverişlerde: 5.500 TL Bankkart Lira

100.000 TL ve Üzeri Alışverişlerde: 8.500 TL Bankkart Lira

Bu fırsat, müşterilerin çeşitli tutarlarda alışveriş yaparak yüksek miktarda Bankkart Lira kazanmalarını sağladığı kazanılan Bankkart Liralar, alışverişin ardından 7 Ağustos 2024 tarihinde kartınıza yüklenecek ve 9 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabileceği belirtilerek kullanılmayan Bankkart Liralar ise 10 Eylül 2024 tarihinde geri alınacağı vurgulandı.

Kampanyadan yararlanabilmek için birkaç adım atmanız gerekmektedir. Öncelikle, Bankkart sahibi olmanız ve kampanyaya katılım sağlamanız gerekmektedir.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntıları hakkında Ziraat Bankası tarafından bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 8.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilir.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamaz.

Bireysel ve ticari kartlar için uygulanan yurt içi azami taksit sayısı yasal düzenlemelere göre farklılık gösterebilmektedir. Yurt dışına yönelik harcamalarda taksitlendirme yapılamamaktadır.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Exit mobile version