Ziraat Bankası müşterilerine müjde! İsteyene 7.500 TL hediye edilecek

Bankkart kullanıcıları için Tatilsepeti’nde geçerli yeni bir kampanya başladı. Bu kampanya Ziraat Bankası tarafından duyuruldu ve 10-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olduğu ve kampanya ile kullanıcılar, yapacakları alışverişlere göre Bankkart Lira kazanacakları bildirildi.

7.500 TL HEDİYE EDİLİYOR

Bankkart kullanıcıları, Tatilsepeti’nden yapacakları alışverişlerde belirli bir tutar aralığında Bankkart Lira kazanabiliyorlar. BBu noktada 35.000 TL – 49.999 TL arası alışverişlerde 2.500 TL Bankkart Lira, 50.000 TL – 99.999 TL arası alışverişlerde 5.000 TL Bankkart Lira, 100.000 TL ve üzeri alışverişlerde 7.500 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi.

Kampanyaya katılabilmek için Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr websitesi veya TATİLSEPETİ yazıp 4757’ye SMS göndermek yeterli olduğu ve kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibinin kampanyaya katılması gerektiği aktarıldı.

Bankkart Lira kazanımı için alışverişlerin Bankkart POS cihazları üzerinden yapılması gerekmektedir. Kazanılan Bankkart Liralar, 15 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecek ve 15 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Bu tarihten sonra kullanılmayan Bankkart Liraları geri alınacaktır.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntıları hakkında Ziraat Bankası tarafından şu ifadeler kullanıldı:

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilir.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamaz.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanyaya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar dahil edilecektir. Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Kampanya Varınca para uygulamasında geçerli değildir.

Kampanya tarihleri arasında ön ödemeli rezervasyonlar, ön ödeme tutarı kampanya koşullarını sağladığı taktirde kampanyaya dahildir.

Kampanya Yurt içi Tesisler ve Kıbrıs satışlarında geçerli olacaktır.

Exit mobile version