Editörün SeçtikleriEkonomi

Ziraat Bankası müşterisi olanlara müjde! Bankkartınıza karşılıksız 7.500 TL yatırılacak

Bankkart kullanıcılarına özel olarak sunulan Coral Travel kampanyası, Nisan ayında yapılan alışverişlerde büyük avantajlar sağlıyor. Bankkart’ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Coral Travel’da yapacağınız alışverişlerde harika fırsatlar sizi bekliyor. Tek seferde 25.000 TL ile 49.999 TL arası alışverişlerde 2.500 TL Bankkart Lira, 50.000 TL ile 99.999 TL arası alışverişlerde 5.000 TL Bankkart Lira, ve 100.000 TL ve üzeri alışverişlerde 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Katılım ve Geçerlilik Tarihleri

Kampanya 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Katılım için Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr websitesi veya SMS ile başvuru yapabilirsiniz. SMS ile katılmak için, kayıtlı cep telefonunuzdan CORAL yazıp 4757’ye SMS göndermeniz yeterlidir.

Kampanyadan faydalanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Ticari kartlarda asıl kart sahibinin katılımı ve ek kartlarla yapılan harcamalar da kampanyaya dahil edilmektedir. Ancak, bireysel ve ticari ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına eklenir. Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişler kampanyaya dahil olurken, ön provizyon işlemleri ve ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.

Kazanılan ve Kullanılacak Bankkart Liraları

Kazanılan Bankkart Liraları 7 Mayıs 2024 tarihinde yüklenecek ve 9 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liraları 10 Haziran 2024 tarihinde geri alınacaktır. Kampanyadan her müşteri yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kazanılan Bankkart Liraları, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabileceği gibi, hesap kesim tarihine kadar yapılan alışverişlerde de ödeme olarak kullanılabilir. Bu kampanya, Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business kartlarıyla yapılan işlemleri kapsar.