Ziraat Bankası resmen duyurdu: O sektörde faaliyet göstermek isteyen genç girişimcilere ve kadın girişimcilere, 10 yıl vade ile 500 bin TL’lik destek verilecek!

Ziraat Bankası hem kadın girişimcilerin hem de genç girişimcilerin yararlanabilecekleri faizsiz kredi hizmetini başvurulara açtı.

Genç Girişimci Çiftçiye Ziraat Bankası’ndan Büyük Destek!

Ülkemizin en önemli kamu bankalarından birisi olarak hizmetlerini sürdüren Ziraat Bankası, yeni dönemde de birçok farklı kategori altında avantajlı kredi kampanyaları geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ülke içi üretimin artması amacı ile çiftçileri destekleme kararı alan banka, geliştirmiş olduğu çiftçi kredisi hizmetlerine bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Banka, yeni geliştirmiş olduğu kredi hizmeti aracılığı ile tarımsal alanda faaliyet gösteren veya göstermek isteyen genç girişimci çiftçilere destek olacağını bildirdi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan genç çiftçi kredisi açıklamalarına göre ilgili grupta yer alan vatandaşlara yüzde 0 faiz ve 10 vade karşılığında kredi hizmeti sunulacağı bilgisi paylaşıldı. Banka, ilgili kredi kampanyasının üst limitini 500 bin TL olarak duyururken, geri ödemesiz sürenin 2 yıla kadar uzatılabileceğini bildirdi. Ayrıca söz konusu kredi kampanyasından kadın girişimci çiftçilerin de yararlanabilecekleri belirtildi.

Ziraat Bankası’nın Kadın ve Genç Girişimci Çiftçi Kredi Hizmeti Hangi Alanlar İçin Geçerlidir?

Ziraat Bankası’nın hem genç çiftçi hem de kadın çiftçi için geliştirmiş olduğu 500 bin TL üst limitli, faizsiz kredi hizmeti şu alanlarda kullanılabilmektedir:

Ziraat Bankası’nın Kadın ve Genç Girişimci Çiftçi Kredi Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası’nın hem genç çiftçi hem de kadın çiftçi için geliştirmiş olduğu 500 bin TL üst limitli faizsiz kredi hizmeti için şu şartların sağlanması gerekmektedir:

Exit mobile version