Ziraat Bankası sadece SSK ve Bağkur emeklilerine veriyor: 5 Bin TL çeken 191 TL geri ödeyecek!

Ziraat Bankası emeklileri sevindirecek bir duyuruda bulundu. Banka SSK ve Bağkur emeklileri için yaptığı yazılı açıklamada, maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alanlara uygun finansmanlı kredi vereceğini bildirdi. Söz konusu paket kapsamında 5 Bin TL kredi çeken bir emekli aylık 191,76 TL geri ödeme yapacak.

Ziraat Bankası emeklilere 1,55 faiz oranı ile kredi veriyor. Krediden emekliler şubeye gitmeden faydalanabiliyorlar. Uygun faiz oranı ile verilen krediden sadece emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan çekenler faydalanabilecekler.

Kredi açıklamaları

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri olan krediler için 24 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL’dir.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; BES, AZG, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az dört tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

 

5 bin TL çeken 191 TL öder

Ziraat Bankası, Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile bankadan 5 bin TL kredi çeken emekli aylık 191,76 TL geri ödeme yapacak. Banka tarafından yapılan hesaplamada yıllık maliyet oranı ise % 25.2292 olarak bildirildi.

Exit mobile version