Ekonomi

Ziraat Bankası sınırları zorladı 84 ay vadeli, sıfır faizli ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu! Herkes faydalanabilecek!

Ülkemizin önemli kamu bankalarından birisi olan ve bu ayrıcalığını kullanarak her dönemde birbirinden avantajlı kredi ve kart kampanyaları geliştirmeyi başaran Ziraat Bankası, nakit sıkışıklığı içerisinde olan vatandaşların yüzlerini güldürecek olan yeni kampanyasını duyurdu.

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kredi kampanyasına göre nakit sıkışıklığı devam eden ve şehir hayatını terk ederek köyüne dönüp, geçimini hayvancılık ile karşılayacak olan tüm vatandaşlara farklı kategoriler altında değerlendirebilecekleri faizsiz kredi hizmeti sunulacağı bilgisi paylaşıldı.

Ziraat Bankası Faizsiz Hayvancılık Kredisi Kampanyası 2022

Kamu bankası olmasının avantajını, geliştirdiği kampanyalara da yansıtan Ziraat Bankası, şehir hayatını terk ederek köyüne dönüş yapan ve orada hayvancılık faaliyetleri içerisinde bulunan veya bulunacak olan tüm vatandaşlara, faizsiz kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, kampanya ayrıntılarını resmi internet sitesi aracılığı ile paylaştı.

Söz konusu faizsiz kredi kampanyası kapsamında azami vade sayısını 84 ay olarak belirlemiş olan banka, geri ödemesiz zamanı bir yıl bildirdi. Ayrıca çiftçi kredisi kampanyasının üst limit de 250 bin TL olarak bildirildi.

Ziraat Bankası Faizsiz Hayvancılık Kredisi Kampanyası Şartları

Ziraat Bankası tarafından duyurulmuş olan azami 84 ay vadeli, bir yıl taksit ertelemeli 250 bin TL üst limitli hayvancılık kredisi kampanyasından nakit desteği almak isteyen vatandaşların, 18 yaşın üzerinde olmaları ve bir yıldır hayvancılık sektöründe faaliyet veriyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca banka, başvuru tarihi itibari ile hayvancılık sektöründe aktif olarak hizmet vermeyen ancak geçmişinde kanıtlanabilir bir küçükbaş hayvancılık deneyimine sahip olan çiftçi adaylarına da ilgili kampanya dahilinde hizmet sunacağını açıkladı.

Ziraat Bankası Faizsiz Hayvancılık Kredisi Kampanyası Başvurusu 2022

Ziraat Bankası’nın faizsiz çiftçi kredisi kampanyasına, Tarım İl/ İlçe Müdürlükleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.