Ekonomi

Ziraat Bankası SSANGYONG marka araba satışı yapıyor: Sadece 130 Bin TL’den alıcı bekliyor!

Ziraat Bankası araç satış ekranı üzerinden yeni listesini yayınladı. Kasım ayı listesinde Volkswagen ve SSangyong marka iki aracın ilana çıktığı görüldü. SSANGYONG marka araba sadece 130 Bin TL’den satışa çıktı. Söz konusu aracı satın almak isteyenlerin ise banka tarafından düzenlenecek ihaleye katılım sağlaması gerekiyor

Ziraat Bankası ikinci el araba satışı yapıyor. Banka Kasım ayı içerisinde Volkswagen ve SSangyong marka iki aracı satışa çıkardı. Söz konusu araçlar için teklifler verilirken, ihalelerinin bitmesine ise sadece 3 gün kaldı. Uygun fiyattan araba satın almak isteyen vatandaşların Ziraat Bankası tarafından düzenlenen ihalelere katılım için teklif vermeleri gerekiyor. Araçlara teklif verebilmek için en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurulması, aracın muhammen bedelinin % 6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve şubede doldurulacak Araç Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalaması gerekiyor.

Teminat bedelinin yatırılması gerekiyor

Ziraat Bankası tarafından satılan SSangyong KORANDO marka ikinci el araba için başlangıç bedeli 130 bin TL olarak belirlendi. Teminat bedeli ise 7 bin 800 TL olarak açıklandı. Arabayı almak isteyenler 7 bin 800 TL teminat bedelini banka şubelerine nakit olarak yatırabilirler.