Ziraat Bankası ucuz arsa satıyor: 30 Bin TL’ye satışa koydu!

Ziraat Bankası resmen duyurdu. Banka gayrimenkul satış sayfası üzerinden ucuz arsa satış ilanları yayınladı. Yayınlanan ilanlar arasında 18 Bin, 25 Bin, 30 Bin TL’ye satışa konulan arsalar olduğu görüldü. Ziraat Bankası’ndan ucuz arsa satın almak isteyenlerin ise söz konusu ilanlar için teklifte bulunması gerekiyor.

Ziraat Bankası farklı illerde olmak üzere ucuz arsa satışı yapıyor. Kamu bankası arsa satışlarını ihale yoluyla satış işlemlerini gerçekleştiriyor. İhaleye katılmak isteyenler için yapılan açıklamada, “Belirlenen teminat tutarının verilmesinden sonra, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile peşin/taksitli satış şartnamesinin doldurularak, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir.” İfadeleri kullanıldı.

30 Bin TL’ye tarla

Ziraat Bankası arsa satış ekranı üzerinde 30 Bin TL’ye tarla satışına çıkıldığı görüldü. 2051 metrekare olan tarla Trabzon’un Araklı ilçesinde yer alıyor. Söz konusu tarla için teminat bedeli 1.800 TL olarak belirlenirken, başlangıç bedelinin 30.000 TL olduğu belirtildi. Tarlayı satın almak isteyen vatandaşlar teminat tutarını yatırdıktan sonra teklif mektubu ile peşin/taksitli satış şartnamesinin doldurarak ihale komisyonuna teslim edebilirler.

Exit mobile version