Ekonomi

Ziraat Bankası uygun fiyatlı konut satışına başladı! Şaka gibi fiyatlar açıklandı! 90 metrekarelik daire 255 bin TL’den fiyat teklifine açıldı!

Ziraat Bankası elinde bulunan üç icralık gayrimenkul için Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Kamu bankası yeni ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN YOZGAT’TA SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası iş birliği yapmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Yozgat ilinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi.

Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan gayrimenkulün daire nitelikli olduğu öğrenildi. Yozgat ilinin Merkez ilçesinde bulunan dairenin toplam kullanım alanı 90 metrekare olarak açıklandı. Daire için sunulabilecek minimum fiyat teklifi 255 bin TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 15 bin 300 TL olarak bildirildi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN KÜTAHYA’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası iş birliği yapmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında Yozgat ilinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi.

Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan gayrimenkulün daire nitelikli olduğu öğrenildi. Kütahya ilinin Tavşanlı ilçesinde bulunan dairenin toplam kullanım alanı 75 metrekare olarak açıklandı. Daire için sunulabilecek minimum fiyat teklifi 364 bin 500 TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 21 bin 870 TL olarak bildirildi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN MARDİN’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası iş birliği yapmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında Mardin ilinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi.

Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan gayrimenkulün daire nitelikli olduğu öğrenildi. Mardin ilinin Kızıltepe ilçesinde bulunan dairenin toplam kullanım alanı 178 metrekare olarak açıklandı. Daire için sunulabilecek minimum fiyat teklifi 560 bin TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 33 bin 600 TL olarak bildirildi.