Ekonomi

Ziraat Bankası ve Türk Telekom el sıkıştı! O grup içerisinde yer alan her vatandaşa, uygun tarifelerden yararlanma hakkı verilecek!

2022 yılının gelmesi ile birlikte pek çok hizmet alanında köklü değişikliklere gidildi. Dijitalleşen çağa uyum sağlamak ve gündelik hayatın işleyişini kolaylaştırmak adına yapılan mevcut düzenlemelere, bir yenisi daha eklendi. Kamu bankalarından biri olarak hizmetlerine devam eden Ziraat Bankası ve Türkiye genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Türk Telekom, yeni bir kampanyaya imza attı.

Ziraat Bankası ve Türk Telekom iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan yeni kampanyaya göre ilgili şartları sağlayan vatandaşlara, uygun fiyatlı GSM tarifelerinden yararlanma hakkı verildi. Peki, şartları sağlayanlar hangi avantajlardan yararlanabilecekler? Kampanyaya katılım şartları neler?

Ziraat Bankası ve Türk Telekom İş Birliği Yaptı!

Sene başından itibaren geliştirmiş olduğu emekli kampanyaları ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Ziraat Bankası, ülke genelinde milyonlarca abonesi bulunan ve hem mevcut abonelerine hem de potansiyel abonelerine birbirinden avantajlı fırsatlar sunan Türk Telekom, güçlerini birleştirdi.

Bankanın ve firmanın iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan yeni dönem GSM tarifesi kampanyasına göre ilgili şartları sağlayan tüm emekli vatandaşlara, uygun fiyatlar karşılığında geniş içerikli tarifelerden yararlanma hakkı tanınacak.

Ziraat Bankası- Türk Telekom Kampanyası 2022

Ziraat Bankası ve Türk Telekom iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan tarife kampanyasına göre emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan vatandaşlara sunulacak olan tarife fırsatları, şu şekilde belirlendi:

  • Her Yöne 750 DK Konuşma
  • Her Yöne 750 SMS
  • 5 GB İnternet
  • Türk Telekom kullanıcıları ile sınırsız konuşma

Yukarıda belirtilmiş olan tarife içeriklerine sahip olmak isteyen vatandaşların, emekli maaşlarını 1 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan alacaklarını ve söz konusu telefon hatlarının da 1 yıl boyunca Türk Telekom bünyesinde olacağını taahhüt etmeleri gerekiyor. Şartları sağlayan vatandaşlara ilgili kampanyadan 25 TL karşılığında yararlanma hakkı sunuluyor.

Ziraat Bankası- Türk Telekom Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası ve Türk Telekom iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan yeni dönem tarife kampanyasından yararlanmak için ilgili şartların sağlanmasından sonra Türk Telekom hatlarından sırası ile ZIRAAT, T.C. kimlik numarası bilgilerini yazarak 5555’e SMS yollanması gerekiyor.