EkonomiKamu

Ziraat Bankası yeni yayınladı: 180 bin TL’ye apartman dairesi satışı yapılacak!

Ziraat Bankası yeni ilanlar yayınladı. Kamu bankası tarafından yayınlanan gayrimenkul listesinde 180 bin TL’den konut satışına çıkıldığı görüldü. Bankadan ucuz ev satın almak isteyenler, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekiyor.

Bankalar ev satın almak isteyenler için konut ilanlarına çıkıyorlar. Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden yayınladığı yeni ilanlar ile ucuz ev satıyor. Bankadan konut satın almak isteyenlerin ise teklif vermesi gerekiyor. Ziraat Bankası’na teklif vermek isteyenlerin ise belirtilen teminat tutarlarını bankaya nakit olarak yatırması gerekiyor. Kamu Bankası tarafından yayınlanan ilanlar arasında Konya’da bir apartman dairesinin 180 bin TL’den satışa çıktığı görüldü.

Başvuru için gerekli belgeler

Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdanı fotokopisi, Tüzel kişiler için; Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış gayrimenkul iktisap etme yetkisi olduğunu gösterir ana sözleşme/Ticaret Sicil Tasdiknamesi, şirketi temsile yetkili kişi/kişilerin kim olduğunu gösteren temsil belgesi ve temsile yetkili şahısların noterde düzenlenmiş imza sirküleri.

Teklifin kabul edildiği nasıl öğrenilir?

İhale sona erdiğinde ihale sonuçları kısa bir süre içerisinde banka tarafından sonuçlandırılarak, teklif sahibine olumlu veya olumsuz mutlaka yanıt veriliyor. Teklifin olumsuz bulunması durumunda teminat iade ediliyor.