Editörün SeçtikleriGündemİzmir HaberleriManşet

Ziraat Bankası’ndan 460 Bin TL’den Başlayan Satılık Daire İlanları! Cumhuriyet Mahallesi’nde 101 Metrekarelik Daire 462 Bin TL’den Satışta!

Ziraat Bankası, İzmir Kiraz ve İzmir Karabağlar ilçelerinde bulunan toplamda 3 daire için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK APARTMAN DAİRESİ!

Ziraat Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün apartman dairesi olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan icralık daireyi ihale ile satışa çıkaran kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulmuş olan apartman dairesinin kullanım alanı 101 metrekare olarak duyuruldu. Banka, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 462 bin 500 TL olduğunu belirtirken, ihale kapsamında fiyat teklifi sunmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların 27 bin 750 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA 101 METREKARELİK SATILIK APARTMAN DAİRESİ!

Ziraat Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında da İzmir ilinin Kiraz ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 101 metrekarelik bir apartman dairesini fiyat teklifine açtığını bildirdi. İlgili dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 497 bin 500 TL, fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken teminat bedelini 29 bin 850 TL olduğunu bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK APARTMAN DAİRESİ!

Ziraat Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan bir apartman dairesini fiyat teklifine açtığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Karabağlar ilçesinin Günaltay Mahallesi’nde bulunan apartman dairesinin kullanım alanı 102 metrekare olarak duyuruldu. İhale başlangıç bedelini 892 bin 500 TL olarak açıklayan banka, fiyat teklifi sunabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini 53 bin 550 TL olarak bildirdi.