Ziraat Bankası’ndan akaryakıt kampanyası: Bankkart’a 240 TL yüklenecek!

Ziraat Bankası’ndan bir açıklama geldi. Bankkart sahiplerine yönelik kampanya duyurusu yapıldı. Akaryakıttan, konaklamaya birçok sektörde başlatılan kampanyalar sayesinde müşterilerin kartına para yükleniyor. Bu kampanyalar arasında olan akaryakıt kampanyasına katılanlar 240 TL kazanacak.

Ziraat Bankası’ndan Bankkart kampanyaları duyurulmaya devam ediyor. Bankkart ile yapılacak olan akaryakıt harcamasına Bankkart lira hediye edilecek. Yapılan kampanya açıklamasına göre, Petrol Ofisi istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. Akaryakıt ve otogaz alışverişine 240 TL Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA KAMPANYASI;

1 Temmuz-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri 4. Akaryakıt ve otogaz alışverişinize 240 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan PO yazıp 4757’ye SMS göndererek katılabilirsiniz.

Kampanyadan bir müşteri en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabilir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Aynı gün içerisinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

22 AĞUSTOS’TA KARTLARA YÜKLENECEK

Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilerimize Bankkart Liralar 22 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 22 Eylül 2024 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek, kullanılmayan Bankkart Liralar 23 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamaz. Bankkart Prestij/Bankkart Prestij Plus kredi kartları ve Katlanan Bankkart Lira özelliğine ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilir.

Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya sadece anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir.*

Exit mobile version