Ziraat Bankası’ndan akaryakıt kampanyası başlatıldı: Bugünden itibaren geçerli!

Ziraat Bankası’ndan akaryakıt kampanyası açıklaması geldi. Banka, bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzin, motorin, LPG harcamasına özel 175 TL verecek. Bankadan alınan bilgilere göre, bugün başlayan kampanyanın 30 Haziran’a kadar devam edeceği öğrenildi.

Akaryakıt fiyatları gündemden düşmezken, bankalardan da kampanya açıklaması gelmeye devam ediyor. Ziraat Bankası, bugünden itibaren bir akaryakıt kampanyası başlattığını bildirdi. Ziraat’ten alınan akaryakıt kampanyası bilgilerine göre, TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 175 TL Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI VE KOŞULLARI;

16 Mayıs – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişinize 175 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya TE2024 yazıp 4757’ye Bankamızda kayıtlı telefonu numaranızdan SMS göndermeniz gerekmektedir. KKTCell operatörlerine ait bankamızda kayıtlı cep telefonu numaralarından ise +905327524757’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 175 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Aynı gün içerisinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil’de yer alacak, kazanım SMS ile bildirilecektir.

Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liralar 7 Temmuz 2024 tarihinde kartınıza yüklenecek, 7 Ağustos 2024 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 8 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilir.

Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Bankkart Kumbarada yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya yalnızca anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında geçerlidir.

Exit mobile version