Gündem

Ziraat Bankası’ndan Çocuklara Bayram Hediyesi! Oyuncak Harcamalarına 100 TL Hediye! Son Tarih Bu Akşam Saat 23:59!

Müşteri için sunduğu avantajlı kampanyalara her gün yenisini ekleyen Ziraat Bankası, güncel kampanyası için bir duyuru paylaştı. Geçtiğimiz günlerde hayata geçen kampanya için resmi web sitesi üzerinden ayrıntılar paylaşıldı. Ziraat Bankası Bankkart sahiplerinin yararlanabileceği bu kampanya, Bankkart ile anlaşması olan tüm oyuncak mağazalarında geçerli olacak. Kart sahiplerinin anlaşmalı oyuncak mağazalarında yapacağı tek seferde 200 TL ve üzerindeki tutarlarda her alışverişleri için yüzde 10, toplam olarak ise 100 TL tutarında Bankkart Lira kazanma fırsatı sunan kampanyanın bugün itibari ile saat 23:59’da sona ereceği açıklandı.

8 Nisan 2022 tarihinde yürürlüğe giren avantajlı kampanya, bankanın mobil uygulaması olan Bankkart Mobil üzerinden katılım sağlandığı takdirde geçerli oluyor. Bankkart ile anlaşmalı oyuncak mağazalarında geçerli olan kampanya; Bankkart ile Bankkart POS’ları üzerinden yapılan alışverişlerde, yapılan her tek seferdeki 200 TL ve üzerindeki alışverişlere yüzde 10’luk, toplamda ise 100 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuyor.

Kullanıcılarının hizmetine sunulan bu avantajlı kampanya, E-Ticaret hizmeti veren kampanyaya üye iş yerlerinde yapılacak alışverişlerde geçerli olmayacaktır. Kampanya şartları çerçevesinde şartları yerine getiren her müşterinin kazandığı hediye para hesabına anında yüklenecektir. Yapılan alışverişlerden hediye para kazanmak için, alışverişlerinizi gerçekleştirmeden önce kampanyaya katılmış olmanız gerekmektedir.

Kampanyanın Ayrıntıları

Ziraat Bankası ayrıntılarını açıklamış olduğu kampanyanın peşin ve taksitli alışverişlerde geçerli olduğunu müşterileri ile paylaştı. Kampanya çerçevesinde yapılan alışverişler sonucunda en fazla 100 TL değerinde Bankkart Para kazanılabileceğini açıkladı. Banka, Bankkart Business ve Bankkart Başak kartlarının bu kampanyaya dahil olmadığını ifade etti. Ek kartlar ile yapılan harcamalar için de açıklamalarda bulunan banka, yapılan harcamaların asıl kart sahibinin hesabına dahil edileceğini ve kazanılan Bankkart paranın bu hesap üzerinden harcana bileceğini duyurdu.

Ziraat Bankasının müşterilerine duyurduğu bu avantajlı kampanya kapsamında yapılan; Bankkart Lira kullanım işlemleri, iade işlemleri, iptal işlemleri ve nakit çekim işlemlerinin değerlendirilmeyeceğini ekledi. Ayrıca gerçekleştirilen karta para yükleme işlemlerinin de kampanya kapsamında olmadığı açıklandı.