Ziraat Bankasından ev alacaklara nakit destek! Konut kredisi faiz oranları açıklandı

Ziraat Bankası tarafından konut kredisi faiz oranları açıklandı. Konut kredisi kampanyasında 120 aya kadar vade imkanı sağlanacağı belirtildi. Ayrıca açıklamada faiz oranlarının yüzde 1,65 olduğu vurgulandı.

Kredi kampanyası hakkında Ziraat Bankasından bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada “Bankamız Konut Kredisi’ne hemen başvurun, 120 aya kadar vade imkânı ile hayalinizdeki evin sahibi olun.​​” ifadelerine yer verildi.

KREDİ LİMİTİ 

Konu ile ilgili olarak ekspertiz değeri 500.000 TL ve altında olan konutlara ekspertiz değerinin %90’ına kadar, 500.000 TL’nin üzerinde olan konutlara ise ekspertiz değerinin %80’ine kadar kredi verildiği belirtildi.

Ayrıca açıklamada krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edileceği belirtilerek gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebileceği vurgulanarak şu ifadeler kullanıldı:

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

BAŞVURU VE ÖRNEK ÖDEME 

Söz konusu kredi kampanyasına başvuruların şubeler, web sitesi, mobil uygulama, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi üzerinden yapılacağı belirtilerek örnek ödeme şöyle oluyor:

Bu kapsamda 250 bin lira kredi ve 120 ay vade ile yüzde 1,65 faiz oranı ile aylık ödeme 4 bin 798 lira oluyor ve yıllık maliyet oranı yüzde 22,0059 oluyor.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version