Ziraat Bankası’ndan gençlere alışveriş desteği: Her türlü giderinizin 100 TL’si kamu bankasından! Ziraat Bankası kampanyaları

Günden güne zorlaşan ekonomi şartları, eğitim gören öğrencileri de direkt olarak etkiledi. Kırtasiye alışverişleri, diğer eğitim giderleri ve gündelik hayat ihtiyaçları arka arkaya zamlanan gençler, bütçelerinin toparlanması amacı ile desteğe ihtiyaç duymaya başladılar. Bu noktada gençlerin yüzünü bir nebze de olsa güldürecek olan kampanya haberi, Türkiye’nin en köklü kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası’ndan geldi.

Ziraat Bankasının resmi internet sitesinde yayınlanmış olan kampanya detaylarına göre ilgili şartları sağlayan her gence, 30 Nisan’a kadar gerçekleştirilecek olan alışverişlere karşılık 100 TL’lik hediye para desteği verileceği bilgisi kaydedildi.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

Sene başında duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyası ve nerede ise her hafta duyurduğu yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ziraat Bankası, yeni dönemde artan ürün fiyatları sebebi ile kırtasiye giderlerini karşılamakta zorlanan gençler için de yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Ziraat Bankası’nın resmi kanallarında yayınlanmış olan alışveriş kampanyasının detaylarına göre 30 Nisan’a kadar yapılan 150 TL ve üzeri tutarlarda ki her alışverişe 10 TL, toplamda 150 TL tutarında hediye para desteği verileceği bilgisi kaydedildi.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası Kullanım Detayları

Ziraat Bankasının genç müşterilerine yönelik geliştirmiş olduğu 100 TL üst limitli alışveriş kampanyasından, yalnızca Bankkart kullanıcıları yaralanabilmektedir. Yapılan alışverişlerin kampanya kapsamında değerlendirilebilmesi için alışverişlerin fiziksel olarak yapılması gerekmektedir.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası Başvurusu

Ziraat Bankasının yeni dönemde gençlere destek olmak amacı ile geliştirmiş olduğu 100 TL’lik hediye para kampanyasına, bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacılığı kanalı aracılığı ile müracaat edilmesi gerekmektedir.

Exit mobile version