Ziraat Bankası’ndan icralık araç satış hizmeti: 2009 model Ford araç 185 bin TL’den satışa sunuldu!

Ziraat Bankası anlaşmada olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu üzerinden icralık araç ihaleleri düzenlediğini duyurdu. Banka İstanbul ve Ankara illerinde bulunan icralık araçlara ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 2009 MODEL SATILIK FORD ARAÇ İLANI!

Ziraat Bankası anlaşmada olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk araç ihalesi kapsamında 2009 model Ford Transit 350 E Van aracı satışa çıkardığını duyurdu. Banka ilgili araca ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo platformu üzerinden satışa sunulmuş olan ilk aracın beyaz renkte olduğunu ifade eden Ziraat Bankası, aracın Ankara’da olduğunu belirtti. Dizel aracın manuel vites olduğunu belirten Ziraat Bankası, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 185 bin TL olduğunu bildirdi. Kamu bankası, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat tutarını 11 bin 100 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 2017 MODEL SATILIK RENAULT ARAÇ İLANI!

Ziraat Bankası anlaşmada olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci araç ihalesi kapsamında 2017 model Renault Megane aracı satışa çıkardığını duyurdu. Banka ilgili araca ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo platformu üzerinden satışa sunulmuş olan ikinci aracın beyaz renkte olduğunu ifade eden Ziraat Bankası, aracın İstanbul’da olduğunu belirtti. Dizel aracın otomatik vites olduğunu belirten Ziraat Bankası, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 415 bin TL olduğunu bildirdi. Kamu bankası, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat tutarını 24 bin 900 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İKİNCİ SATILIK RENAULT ARAÇ İLANI!

Ziraat Bankası anlaşmada olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü araç ihalesi kapsamında da 2017 model Renault Megane aracı satışa çıkardığını duyurdu. Banka ilgili araca ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo platformu üzerinden satışa sunulmuş olan üçüncü aracın da beyaz renkte olduğunu ifade eden Ziraat Bankası, aracın İstanbul’da olduğunu belirtti. Dizel aracın otomatik vites olduğunu belirten Ziraat Bankası, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 425 bin TL olduğunu bildirdi. Kamu bankası, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat tutarını 25 bin 500 TL olarak açıkladı.

Exit mobile version