Ziraat Bankası’ndan İstanbul ve Ankara’da düşük fiyatlı satılık gayrimenkul ilanları: 100 metrekarelik konut 162 bin TL’den satışta!

Ziraat Bankası artan gayrimenkul fiyatlarına karşı Intengo ile yeni bir anlaşma yaparak, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN YENİ İHALE DUYURUSU!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Intengo platformu ile anlaşmaya vardığını bildirdi. Banka, söz konusu anlaşma duyurusunun ardından İstanbul ve Ankara’da bulunan icralık gayrimenkulleri fiyat teklifine açtığını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI ANKARA İHALELERİ

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2020-08-25 13:47:30Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Ziraat Bankası Intengo platformu ile varmış olduğu anlaşma kapsamında yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalelere konu alan icralık gayrimenkullerin Ankara il sınırları içerisinde olduklarını belirten kamu bankası, ihalelere ve icralık gayrimenkullere ilişkin şu ayrıntıları sıraladı:

ZİRAAT BANKASI İSTANBUL İHALELERİ

Ziraat Bankası Intengo platformu ile varmış olduğu anlaşma kapsamında yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalelere konu alan icralık gayrimenkullerin İstanbul il sınırları içerisinde olduklarını belirten kamu bankası, ihalelere ve icralık gayrimenkullere ilişkin şu ayrıntıları sıraladı:

Exit mobile version