Genel

Ziraat Bankası’ndan İzmir’de satılık gayrimenkul ilanları! Daire fiyatları duyuruldu: İzmir Kiraz’da 462 bin TL, İzmir Karabağlar’da 892 bin TL!

Ziraat Bankası elinde bulunan icralık gayrimenkulleri piyasanın oldukça altında fiyatlardan satışa sunduğunu bildirdi. Son olarak düzenlemiş olduğu iki ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaşan kamu bankası, ihalelerin İzmir ilinde bulunan icralık gayrimenkullere ilişkin olduğunu belirtti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR’DE GAYRİMENKUL İLANLARI!

Ziraat Bankası yasal ihalelerin düzenlendiği Intengo platformu ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Söz konusu iş birliği kapsamında İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları paylaştı.

İZMİR KİRAZ’DA UYGUN FİYALI DAİRE İLANI KAMU BANKASINDAN!

Ziraat Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan bir daire olduğunu bildirdi. Banka, yeni ihalesine ve ihaleye konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kamu bankasının Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık dairenin Cumhuriyet Mahallesi’nde olduğu bildirilirken dairenin toplam kullanım alanı 101 metrekare olarak açıklandı. Banka ihale başlangıç bedelini 462 bin 500 TL olarak belirlemiş olduğu daire için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Kiraz şubesine 27 bin 750 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

İZMİR KARABAĞLAR’DA DÜŞÜK FİYATLI SATILIK DAİRE İLANI ZİRAAT BANKASI’NDAN!

Ziraat Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün de daire vasıflı olduğunu bildirdi. Bu kez İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde satış işleminin gerçekleşeceğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulan ikinci dairenin kullanım alanı 102 metrekare olarak açıklandı. 3+1 büyüklüğünde olan icralık dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, söz konusu ihalenin başlangıç bedelini 892 bin 500 TL olarak bildirdi. Banka, ilgili ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların Kahramanlar şubesine 53 bin 550 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.