Ziraat Bankası’ndan İzmirlilere duyuru: Aynı bölgede bulunan 3 daire, uygun fiyatlardan satışa sunuldu! Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları

Ziraat Bankası, İzmir’de yaşayan veya İzmir ilinden bir konut sahibi olmak isteyen tüketiciler için 3 yeni satılık daire ilanı yayınladı. Banka, üç dairenin de İzmir’in Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan bir binada olduğunu belirtti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK DAİRE İLANLARI

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan ilk dairenin büyüklüğü 115 metrekare olarak bildirildi. İhale başlangıç bedeli 910 bin TL olan daire için talep edilen teminat bedeli 54 bin 660 TL olarak açıklandı.

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan ikinci dairenin büyüklüğü 128 metrekare olarak bildirildi. İhale başlangıç bedeli 950 bin TL olan daire için talep edilen teminat bedeli 57 bin TL olarak açıklandı.

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan üçüncü dairenin büyüklüğü 117 metrekare olarak bildirildi. İhale başlangıç bedeli 927 bin 500 TL olan daire için talep edilen teminat bedeli 55 bin 650 TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN KİMLER KONUT SATIN ALABİLİR?

Ziraat Bankası aracılığı ile ilan edilen gayrimenkullerden birisine sahip olabilmek için özel bir şartın sağlanmasına gerek yoktur. 18 yaşını tamamlamış akıl sağlığı yerinde tüm bireyler, ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelini yatırdıkları ve gayrimenkul sözleşmesini imzaladıkları takdirde, ihalelere katılım sağlayabilmektelerdir.

ZİRAAT BANKASI’NDAN KONUT SATIN ALABİLMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Ziraat Bankası’ndan konut satın alabilmek için öncelikle bankanın iş birliği içerisinde olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile satışa sunulmuş olan gayrimenkullerin görüntülenmesi, sonrasında ise satın alınacak olan konuta karar verilmesi gerekmektedir.

Intengo isimli yasal platformda bulunan gayrimenkullerden hangisi için ihaleye katılım sağlanacağının karar verilmesinden sonra banka şubesine bizzat başvuru yapılması ve ardından da ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan yüzde 6’lık teminat bedelinin hesaba aktarılması gerekmektedir. Teminat yatırma işleminin tamamlanmasından sonra Ziraat Bankası gayrimenkul satış sözleşmesi imzalatacak ve sonrasında da e- ihale platformuna giriş yapılabilmesi için kullanıcı adı ve şifre paylaşacaktır. Banka tarafından paylaşılan sistem bilgileri ile Intengo’ya giriş yapılarak, ilgili gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilecektir.

Exit mobile version