EğitimEkonomiKamu

Ziraat Bankası’ndan öğrencilere eğitim kredisi ile nakit para desteği!

Ziraat Bankası tüm öğrenciler için önemli duyuruda bulundu. Banka tarafından yapılan yazılı açıklamada, okul, üniversite, kurs veya dershane giderin karşılanması için nakit para verildiği bildirildi. Bu kapsamda yapılan açıklamada, “Her türlü okul, üniversite, kurs veya dershane giderinizin finansmanı için size özel Eğitim Kredimize hemen başvurun; 36 aya kadar vade imkânı sayesinde ihtiyaçlarınız için geleceğinize ara vermeyin.” İfadeleri kullanıldı.

Ziraat Bankası öğrenciler için kredi veriyor. Kamu bankası söz konusu kredi için 36 aya kadar vade imkanı sağladığını açıkladı. Banka kredisinden faydalanmak isteyenler ise Ziraat Bankası şubelerini ziyarette bulunabilirler.

Kredi öğrencilere 36 aya kadar vadeli olarak, taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kullandırım yapılabilmektedir.

Eğitim Kredisi için gerekli belgeler

Başvuru Formu,
Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport,
Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi,
Eğitime ilişkin belgeler ve fatura,
Şubece istenebilecek diğer belgeler.

Kredi, öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere ödenebilecektir.