Ziraat Bankası’ndan satılık araçlar! Kapanın elinde kalacak! Renault Clio 290 bin TL, Renault Symbol 280 bin TL!

Ziraat Bankası Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile iki yeni araç ihalesi düzenlediğini duyurarak hem araçlara hem de ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK ARAÇ İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan ve geliştirdiği her kampanya ile sunduğu her kredi hizmetinde bu avantajını tüketiciye hissettireme gayreti içerisinde olan Ziraat Bankası, yeni dönemde artan ikinci el araç fiyatlarına karşın yine tüketicinin yanında yer aldı. Banka, araç satış hizmeti sunduğunu açıklayarak ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi aracılığı ile yeni bir duyuru yayınladı. Yayınlanan duyuru kapsamında Intengo isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya vardığını belirten Ziraat Bankası, elinde bulunan icralık araçları uygun fiyatlardan satışa çıkardığını bildirdi. Banka, bu hizmeti kapsamında iki yeni ihale daha düzenlediğini açıklayarak ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK RENAULT CLIO!

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk aracın 2020 model Renault Clio olduğu açıklandı. Banka aracın İstanbul’da olduğunu ve beyaz renge sahip olduğunu belirtti.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu 2020 model Renault Clio için verilebilecek olan minimum fiyat teklifi 290 bin TL olarak duyuruldu. Banka araç ihalesine katılabilmek için yatırılması gereken teminat tutarını ise 17 bin 400 TL olarak bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK RENAULT SYMBOL!

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk aracın 2018 model Renault Symbol olduğu açıklandı. Banka aracın İstanbul’da olduğunu ve beyaz renge sahip olduğunu belirtti.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu 2018 model Renault Symbol için verilebilecek olan minimum fiyat teklifi 280 bin TL olarak duyuruldu. Banka araç ihalesine katılabilmek için yatırılması gereken teminat tutarını ise 16 bin 800 TL olarak bildirdi

Exit mobile version