Ekonomi

Ziraat Bankası’ndan tüketicilere ve yatırımcılara duyuru: Denizli ve Manisa’da gayrimenkul fiyatları yarıya indi! 370 bin TL ödeyerek kendi iş yerinize sahip olabilirsiniz!

Ziraat Bankası anlaşmalı olduğu Intengo isimli platform üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini ve ihaleler kapsamında Manisa ile Denizli illerinde gayrimenkul satışı yapılacağını belirtti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN MANİSA’DA SATILIK ARSA HİSSESİ!

Ziraat Bankası anlaşmaya varmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Manisa ilinin Yunusemre ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu ilk icralık gayrimenkulün arsa hissesi olduğu öğrenildi. Peşin fiyatlı satış yapılacağını belirten Ziraat Bankası, hissenin toplam kullanım alanını 222 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedelini 331 bin 500 TL olarak açıklayan kamu bankası, Yunusemre şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 19 bin 890 TL olarak belirtti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN MANİSA’DA SATILIK İŞ YERİ!

Ziraat Bankası anlaşmaya varmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede de Manisa ilinin Yunusemre ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu ikinci icralık gayrimenkulün iş yeri olduğu öğrenildi. Peşin fiyatlı satış yapılacağını belirten Ziraat Bankası, iş yerinin toplam kullanım alanını 59 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedelini 370 bin 500 TL olarak açıklayan kamu bankası, Yunusemre şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 22 bin 200 TL olarak belirtti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN DENİZLİ’DE SATILIK MESKEN!

Ziraat Bankası anlaşmaya varmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu üçüncü icralık gayrimenkulün daire olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satış yapılacağını belirten Ziraat Bankası, dairenin toplam kullanım alanını 170 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedelini 1 milyon 850 bin  TL olarak açıklayan kamu bankası, Denizli şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 111 bin TL olarak belirtti.