Ziraat Bankasının yeni dönem emekli ek ödeme kampanyası, vatandaşların yüzünü güldürecek! 2022 emekli ödemeleri

2021 yılının son aylarında ortaya çıkan zorlu ekonomik şartlar, tek emekli maaşı ile geçinmek durumunda olan emekli vatandaşların alım güçlerinin oldukça düşmesine sebep oldu. Bu kapsamda emekli vatandaşların mağduriyetlerini gidermek ve aynı zamanda da kendi emekli müşterini sayılarını arttırmak isteyen bankalar, çeşitli emekli kampanyalarını devreye soktular.

Bankaların en önemli kalemlerinden birini oluşturan emekli vatandaşlar için yeni dönem kampanyası geliştiren bankalardan biri de devlet bankası statüsünde hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası oldu. Banka, 2022 yılında kendi bünyesine dahil olan emeklilere 750 TL’ye varan ek ödemeler yapacağını duyurdu. Peki, Ziraat Bankasının yeni dönem emekli ek ödeme hizmetinden kimler yararlanabilecek?

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Nakit Desteği!

Ziraat Bankası, Türkiyenin dört bir yanında yüzlerce şubesi olan kamu bankalarından biridir. Banka, her yılın başında ve yılın geri kalan zamanlarında çeşitli meslek grupları ya da sade vatandaş için geliştirmiş olduğu kampanya hizmetleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Son olarak geliştirmiş olduğu emekli promosyonu hizmeti ile kendinden söz ettiren banka, emekli maaşını kendi bünyesinden alan vatandaşlar için çeşitli aralıklarda ek ödemeler yapacağını duyurdu.

Ziraat Bankasının yeni dönemde geliştirmiş olduğu ek ödeme kampanyası için emeklilere verilecek olan nakit desteği tutarları şu şekilde belirlendi:

Ziraat Bankası 2022 Promosyon Ödemesi Kampanya Koşulları

Ziraat Bankasının yeni dönem promosyon ödemesi kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşların, emekli maaşı hesaplarını bankaya taşımaları ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt etmeleri gerekiyor.

Emekli Maaşı Hesabı Ziraat Bankasına Nasıl Taşınır?

Emekli maaşı hesabını Ziraat Bankasına taşımak isteyen vatandaşlar maaş taşıma başvurularını, Ziraat Bankası mobil uygulaması, bankanın internet bankacılığı hizmeti ya da banka şubeleri aracılığı ile yapabiliyorlar.

İlk kez emekli maaşı alacak olan vatandaşların ise emekli maaşı bankacılık işlemleri formunda, emekli maaşının yatacağı bankayı Ziraat Bankası olarak seçmeleri gerekiyor.

Exit mobile version