Ekonomi

Ziraat Katılım Bankası Ankara, Rize ve Samsun’da bulunan icralık dükkanları ihale yolu ile satışa çıkardı: 82 metrekarelik depolu dükkan için 440 bin TL’lik satış fiyatı belirlendi!

Ziraat Katılım Bankası Ankara ve Samsun illerinde bulunan icralık dükkanlar ile Rize ilinde bulunan bir oteli, ihale yolu ile fiyat tekliflerine açtığını duyurdu.

ZİRAAT KATILIM BANKASI SATILIK DEPOLU DÜKKAN İLANI ANKARA

Ziraat Katılım Bankası anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını belirterek, tüketiciler ve yatırımcılar ile ihalenin ayrıntılarını paylaştı.

Ankara ilinin Altındağ ilçesinin Yıldıztepe Mahallesi’nde bulunan icralık dükkanın depolu olduğunu belirten Ziraat Katılım Bankası, dükkanın toplam kullanım alanını 82 metrekare olarak açıkladı. Tam hisseli satışın gerçekleşeceğini belirten katılım bankası, icralık dükkan için ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 440 bin TL olduğunu bildirdi. Banka ihale kapsamında fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların, 19 bin 800 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

ZİRAAT KATILIM BANKASI SATILIK DÜKKAN İLANI SAMSUN

Ziraat Katılım Bankası anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Samsun ilinin Atakum ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını belirterek, ayrıntıları paylaştı.

Samsun ilinin Atakum ilçesinin Küçükkolpınar Mahallesi’nde bulunan icralık dükkanın site içerisinde olduğunu belirten Ziraat Katılım Bankası, dükkanın toplam kullanım alanını 119 metrekare olarak açıkladı. Tam hisseli satışın gerçekleşeceğini belirten katılım bankası, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 675 bin TL olduğunu bildirdi. Banka icralık dükkan için fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların, 30 bin 375 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

ZİRAAT KATILIM BANKASI SATILIK OTEL ÜST HAKKI İLANI RİZE

Ziraat Katılım Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu son ihalede Rize ilinin İyidere ilçesinde bulunan bir oteli fiyat teklifine açmış olduğunu belirtti. Otelin 5 bin 600 metrekarelik arsa üzerine inşa edildiğini ve toplamda 12 bin 116 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğunu belirten banka, üst hak için teklif edilebilecek olan minimum bedelin 96 milyon 642 bin 500 TL olduğunu ifade etti.