Ekonomi

Ziraat’ten yeni duyuru: 1 Kasım tarihinde banka kartınızı kontrol edin!

Bankalar müşterileri için çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Ziraat Katılım Bankası yaptığı yazılı açıklama ile yeni kampanya duyurusunda bulundu. Banka, 1 Eylül – 15 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak harcamalar için 75 TL’ye varan Bankkart lira hediye edecek. Söz konusu hediyeler 1 Kasım 2021 tarihinde bankkartlara yüklenecek.

Ziraat Katılım Bankası üniversite öğrencilerini veya çocuğu okula gidenleri sevindirecek bir kampanya duyurusunda bulundu. Banka, Bankkart ile kitap ve kırtasiye sektörlerinde Bankkart üye işyerlerinden yapılacak tek seferde 250 TL ve üzeri her harcamaya 15 TL Bankkart Lira, toplamda 75 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıkladı. Söz konusu hediyelerin 1 Kasım tarihinde Bankkartlara yükleneceği açıklandı.

Kampanya özellikleri

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 75 TL ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamına girecek işlemlerin, sistemde tanımlanmış olan sektör bilgisi kitap ve kırtasiye faaliyetlerini içeren üye işyerlerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.

İade ve iptal işlemleri kampanya dışında tutulacaktır.

Kampanyaya yalnızca Ziraat Katılım Bankası kredi kartları dahildir.

Bankkart Ücretsiz ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyaya hak kazanan kartların Bankkart Lira yükleme tarihinde açık statüde olması gerekmektedir.

Bir müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir.

Kampanya 1 Eylül – 15 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak harcamalar için geçerli olacaktır.