Zoom duyurdu! Türk kullanıcılar için yeni güncelleme!

Zoom uygulaması özellikle pandemi ortaya çıktıktan sonra birçok okul ve şirketin online görüşme yapabilmek için kullandığı bir platform oldu.

Video iletişim sektöründe her türlü kullanıcıya hitap eden Zoom, Türk kullanıcılar için uygulama deneyimini geliştirmek için önemli bir adımda bulundu. Platform, 30 Kasım 2021 atrihinden itibaren Türkçe dil desteği de sunmaya başladı. Böylelikle Türkçe dili platformun desteklediği 13’üncü dil oldu. Bununla birlikte Zoom, Türkçe dilini platformun yardım merkezi ve web sitesine de ekledi.

Daha ulaşılabilir olacak

Zoom, geçen ay gerçekleştirdiği Zoomtopia 2021 etkinliği kapsamında günümüzün değişen çalışma ortamları için planladığı, etkileşim ve iş birliğinin geleceğini belirleyecek önemli güncellemeleri duyurmuştu. Bu yıl gerçekleştirilen etkinlikte yer alan konulardan biri de dil temelli olan iletişim kopukluklarının ortadan kaldırmanın getireceği avantajlar idi. Türkçe dil desteği bu anlamda Zoom’un dünya üzerinde kullanıcılar için daha da ulaşılabilir bir hale gelmesine katkı sağlayacak.

Exit mobile version